Spring til indhold

Så vigtige er rammerne om en konference

  • af

Rammerne om møder og konferencer er afgørende for udbyttet. Behagelige og inspirerende rammer øger sandsynligheden for, at både deltagere og arrangører får mest muligt ud af de dyrebare timer. Så hvis jeres virksomhed i fremtiden skal afholde en konference, bør I nøje overveje lokationen for denne.

Gå ikke ned på komfort

Noget af det allervigtigste for en vellykket konference er, at gæsterne føler sig godt tilpas dagen igennem. De skal formentlig sidde stille i mange timer ad gangen, og derfor er det vigtigt, at komforten er i top. Vælg derfor et konferencelokale med gode stole, så jeres deltagerne får den optimale støtte.
Derudover spiller forplejning også en central rolle. Det er essentielt med gode næringskilder, så deltagerne har energi hele dagen.

Begge dele har stor betydning for deltagernes energiniveau og oplagthed og dermed også konferencens resultater, hvorfor det kan betale sig investere tid og økonomiske midler i disse.

Giv deltagerne en særlig oplevelse

Rammerne om en konference kan påvirke konferencen i både positiv og negativ grad. Når deltagerne befinder sig i motiverende og inspirerende omgivelser, kan det mærkes på både deres humør og arbejdsvilje. Som arrangør viser I, at der sættes pris på deltagernes tid, og at I gerne vil give dem en helt særlig oplevelse. Hvis I ønsker at afholde jeres konference i naturskønne og historiske omgivelser, kan I med fordel gøre det på Hindsgavl Slot i Middelfart. Slottets konferencecenter tilbyder en oplevelse ud over det sædvanlige og har mange gange lagt hus til vellykkede konferencer.

Hjælp at hente

Hvis jeres virksomhed ikke har den store erfaring med at planlægge konferencer, er det en god ide at alliere jer med erfarne arrangører. Med deres råd og vejledning får I mest muligt ud af jeres konference, som desuden vil fremstå velstruktureret og professionel. Efterhånden som I selv tilegner jer erfaring, kan I begynde at planlægge arrangementerne på egen hånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *