Spring til indhold

Flere teleselskaber tilbyder roaming i udlandet

  • af

Der kommer hele tiden nye mobiltelefoner på markedet og for at tilpasse sig dem, kommer der hele tiden nye abonnementer som skal gøre det nemmere for os at kunne få det meste ud af vores smartphones. Men ultimativt er både smartphones og abonnementerne skabt ud fra vores behov. I dag er et af vores helt store behov store mængder data, da vi streamer masser af film og musik, er på Facebook hele dagen og ligger billeder op på vores instagram. Indtil for ganske nyligt har vi skulle vænne os til tanken om, at vi har måtte undvære vores data, hver gang vi skulle på ferie, med mindre vi ikke havde tænkt os at forlade hotellet og dets Wi-Fi. I dag er det dog anderledes. Vi kan nemlig vælge abonnementer som gør det muligt for os at have en bestemt mængde data med på ferie i EU. Du kan finde dit mobilabonnement med roaming her.

Danskerne rejser mere end nogensinde

Det bliver hele tiden nemmere, billigere og mere sikkert at rejse og som resultat af dette, rejser vi danskere mere end nogensinde før. Derfor har mobilselskaberne være nødsaget til at tilpasse sig, da vi i mange år har skulle betale store mængder af gebyrer, hvis vi ville bruge vores data i udlandet. I dag skal man blot betale lidt ekstra om måneden, og så har man muligheden for at roame i udlandet. Man skal dog være opmærksom på, at ens net nok ikke er lige så hurtigt som hjemme i Danmark, så nogle gange må man væbne sig med tålmodighed, hvis man fx vil streame en film.

Vi føler os hjælpeløse uden data

Men det er utroligt godt, at vi endelige kan komme på nettet via af vores smartphones i EU, da mange danskere ellers være tæt på hjælpeløse. Hjemme i Danmark bruger vi vores smartphones til alt, og behovet bliver kun større i et fremmed land. Her vil man kunne bruge den som GPS, ordbog, informationssøger osv. Uden alle disse ting vil rigtig mange af os være på bar bund, når vi står i et fremmed land, hvor de taler et fremmed sprog.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *