Spring til indhold

Sådan finder du den bedste telefon til dit arbejde

  • af

Efter at smartphonen for alvor slog igennem på markedet for lidt over 10 år siden, er den blevet en uundværlig del af vores hverdag. Når jeg siger hverdag, så er det ikke kun det vi bruger telefonen til, når vi har fri, men også det vi skal bruge vores telefon til i løbet af arbejdstiden. I dag er der mange som får arbejdstelefoner specifikt til arbejdsopgaver, og disse telefoner er selvfølgelig købt ud fra, hvad de skal bruges til i løbet af en arbejdsdag. Der er selvfølgelig stadigvæk jobs, hvor det er telefonens ringefunktion som er central. Her er der fx tale om telefonsælgere og kundeservicemedarbejdere. Men i takt med at telefonerne får flere funktioner, kan vi også bruge dem til mere på arbejdspladsen. Hvis du er i tvivl om hvilken arbejdstelefon, du skal have, kan du sammenligne mobiltelefoner her.

Hvilke apps skal den kunne rumme?

Flere virksomheder får i dag udviklet apps til deres medarbejdere, så de kan holde styr på deres arbejde, deres timer og deres kunder via deres smartphone. Hvis man skal have sådanne apps på sin smartphone, er det vigtigt med en god processor, så telefonen ikke arbejder langsomt, imens man er på arbejde.

Skal den kunne holde til at hårdt miljø?

Det er dog ikke alle steder at telefonen er en integreret del af arbejdsdagen, men derfor skal man jo stadig kunne ringe til hinanden. På en byggeplads er apps ofte overflødige, men til gengæld er telefonens holdbarhed ret vigtig. På en byggeplads skal en telefon kunne holde til støv, til at blive tabt, til at blive klemt osv. Det er derfor vigtigt at finde en telefon som ikke får en revnet skærm, hvis man bare kigger forkert på den.

Skal den kunne rumme mange store filer?

Hvis man ikke har en måde at opbevare større data i skyen eller i andre databaser, så er det vigtigt med en telefon som har meget plads. Uanset om man bruger den til at have billeder, dokumenter, lydfiler osv., så er det altid upraktisk at løbe tør for plads på arbejdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *