Spring til indhold

Opdater dit mobilabonnement og spar penge

  • af

Mange danskere synes ofte, at det er utroligt besværligt at skulle få nyt mobilabonnement, og derfor beholder de ofte det samme abonnement i mange år. Men det kan faktisk godt betale sig at skifte abonnement en gang i mellem. Der sker nemlig hele tiden en kæmpe udvikling blandt mobilproducenter og mobilselskaber, hvilket gør, at markedet ændrer sig, og priserne bliver lavere. Men denne besparelse går man altså glip af, hvis man ikke holder sig opdateret på, hvor meget man selv betaler, og hvor meget de andre abonnementer som matcher ens forbrug koster. Hvis du ikke har skiftet dit abonnement i et par år, kan du finde et billigt abonnement her.

Større konkurrence blandt mobilselskaberne

Den kæmpemæssige udvikling der finder sted på mobilmarkedet gør, at der hele tiden pibler frem med nye telefoniudbydere. Disse nye selskaber er ofte med til at presse priserne ned, da det er den eneste måde, at de kan skaffe nye kunder på. Man kan derfor drage fordel af at vælge de lidt mindre selskaber, og hvis deres løsninger er gode nok, og deres dækning holder, så skal de nok blive på markedet.

Dit forbrug ændrer sig med tiden

I takt med at der hele tiden kommer nye løsninger og nye funktioner, bruger vi vores smartphones til forskellige ting. Dette kan dog godt gå hen og blive et problem, hvis vi ikke også ændre vores abonnement. Hvis vores nuværende abonnement fx ikke har den mængde data som er påkrævet til vores forbrug, så ender man med at betale ekstra i gebyrer.

Spar penge på streamingservices

Det er dog ikke kun de traditionelle funktioner som data, sms og tale, som vi kan spare penge på med at vælge et nyt abonnement. Mange danskere har i dag en eller anden form for streamingservice, som vi betaler for eksternt. Der findes dog i dag mobilabonnementer, hvori man kan få inkluderede streamingservices. Hvis man vælger sådan en løsning, kommer man til at betale mindre for streaming, end hvad man normalt gør.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *