Spring til indhold

Skab en større fællesskabsfølelse på din arbejdsplads

  • af

Det er altid rarest for alle at være på en arbejdsplads, hvor der er god stemning. Noget af det der kan påvirke til en bedre stemning på arbejdspladsen, er hvis alle medarbejdere inklusive leder har et godt fællesskab. Når der er et godt fællesskab, bliver alle nemlig også mere motiverede til at komme på arbejde med godt humør. Hvis du er leder af en virksomhed og savner en større fællesskabsfølelse på din arbejdsplads, kan du sagtens forsøge at gøre noget ved det.

Indfør en frokostordning

Du kan f.eks. indføre en frokostordning, hvor der kommer nogle ude fra og laver frokost til jer alle. Det kan sagtens gøre noget for fællesskabet, at du og dine medarbejdere sidder og spiser en fælles frokost og spiser den samme mad i stedet for at sidde med hver sin madpakke. Når alle har madpakker med, er det nemt lige at blive siddende på sin plads og få den hurtigt ned. Med en frokostordning spiser I mere samlet og har tid til lige at få en snak sammen. Det er især de der små snakke i pauserne, som kan bringe jer tættere sammen, fordi I lærer hinanden bedre og bedre at kende. Hos Lemenu.dk kan du finde et bredt udvalg af Firma frokostordning. De har desuden også både catering og mad ud af huset.

Hold en firmafest

Det er ikke, når alle møder ind mandag morgen, at folk begynder at lære hinanden bedre at kende. Der er i stedet fokus på arbejde. Derfor kan det være godt at lave noget sammen uden for arbejdstiden. På den måde har alle nemlig tid til at fokusere på fællesskabet i stedet for arbejdet. Du kan som leder f.eks. arrangere en firmafest for jer alle. Når alle har haft det sjovt sammen til sådan en fest, vil det også smitte af på den daglige gang på arbejdpladsen.