Spring til indhold

Corona og julefrokoster: Er det muligt?

  • af

For de fleste af os føles vinteren nok lidt tom, hvis ikke den kan mindes med i det mindste én rigtigt god julefrokost med enten familien, gode venner eller med arbejdspladsen. Måske er det særligt vigtigt for en virksomhed at kunne afholde en god julefrokost, der med sin hyggelige og uformelle ramme skaber anledning til at lære sine kolleger at kende udenfor arbejdsregi. Sådan kan medarbejderne skabe nye og stærkere, sociale bånd på tværs af afdelinger, og mange finder det befriende at mødes med kolleger på et mere personligt plan.

Corona og julefrokost

Den verdensomspændende pandemi, Covid-19, har efterhånden hærget længe nok til, at vi på den ene side har vænnet os til det og på den anden side gerne undgår flere aflysninger af netop de arrangementer, der giver os fornyet energi og nærvær med familie, venner og kolleger. Så længe I følger regeringens retningslinjer for komsammener – med ansigtsmasker og en forsamling på under halvtreds mennesker, så er det bare at gøre det. Forhåbentlig vil vi allerede snart tænke tilbage med et smil på den tid billedet blev taget, hvor alle siger appelsin bag en ansigtsmaske.

Hold julefrokosten i hyggelige Odense

Odense er måske i forvejen Danmarks hyggeligste storby, og endnu mere hyggeligt og atmosfærisk bliver det, når I træder væk fra Nørregade og finder restaurant Oluf Bagers Gård ved en charmerende brostensbelagt gårdsplads.Julefrokost Odense er uden tvivl lig med restaurant Oluf Bagers Gård.

De perfekte rammer for den gode julefrokost

Uanset om jeres julefrokost skal være en intim begivenhed eller årets helt store fest, så er de charmerende og atmosfæriske lokaler den perfekte ramme for fest og nærvær i den kolde vinter- og krisetid. Træd indenfor og lad restaurantens sjæl og særegne stemning fylde jer med glæde og sindsro og glemme krisen bare et øjeblik. Nu handler det om jer. Vælg imellem en lækker og klassisk julebuffet eller lad smagsløgene gå på opdagelsesrejse i en spændende og velsmagende 9-retters menu.

Julefrokost, teambuilding og Corona

Mange virksomheder benytter julefrokostanledningen til at kombinere med lidt god ryste-sammen-underholdning og teambuilding øvelser. I år er den tanke måske særligt relevant, da Coronaens mange restriktioner er en udfordring, som vi efter bedste evne skal løse og leve med i fællesskab. Der kan sikkert sagtens komme nærvær og nye, stærkere relationer ud af at være sammen om at skabe hygge og god stemning med ansigtsmasker og afstand – som Pippi Langstrømpe ville sige, så er det vi ikke har prøvet før, sikkert noget vi sagtens kan klare.

Pas på dig selv og hinanden

Den enkelte må naturligvis blive hjemme, hvis der er tegn på sygdom. Ellers handler forholdsreglerne om at bære ansigtsmaske, mens I bevæger jer rundt i restauranten, men som kan ligges til side, når I sidder sammen ved bordene. Hertil gælder naturligvis stadig, at vi alle følger de generelle hygiejneråd med håndsprit og hyppig vask af hænder samt en meters afstand og albuer frem for kindkys og kram.

Så skal det nok gå alt sammen – god jul og god fornøjelse.