Spring til indhold

Når du mangler en kompetent samarbejdspartner gennem projekteringsfasen

  • af
Bygkontrol

Er du ved at bygge en ny lagerhal, nye boliger eller andet, som du betragter som værende en erhverv? Så ved du alt om, hvor svært det kan være, når der er tale om netop så stort et projekt. Der er nemlig mange valg, som du hele tiden skal forholde dig til, der er beslutninger, som det er vigtigt, at du tager, og der er i det hele taget rigtig mange ender, som du altid skal have til at gå op i en højere enhed.

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med de mange faser, som byggeriet skal igennem, de forskellige håndværkere der skal sættes i gang og de regler, krav og love, der konstant skal overholdes i forbindelse med byggeriet. Det kan for eksempel udmønte sig i behovet for en certificeret brandrådgiver.

Få professionel hjælp fra Bygkontrol til blandt andet certificeret brandrådgivning

Er det noget, som du kan nikke genkendende til? Så kan det være, at det også synes som værende en lidt for stor mundfuld for dig. Og heldigvis er det derfor noget, som du kan finde hjælp til.

Du skal bare tage et kig inden for hos Bygkontrol, der tilbyder professionel rådgivning omkring dit byggeri – og det vil sige, at du kan få sparring på blandt andet projektering og projektledelse og herigennem også få certificeret brandrådgivning.

Det vil sige, at der kan tages en stor byrde fra dine skuldre.

Hvilke ekstra hænder har du behov for?

Er det noget, som du synes, der lyder som værende en god ide? Så tag et kig inden for hos bygkontrol.dk allerede i dag og få sammensat det samarbejde, som du har behov for, hvad end det er inden for myndighedsprojektering, hovedprojektering, brandprojektering, statistiske beregninger og dokumentation, byggeledelse, tidsplanlægning eller andet.

Der er helt sikkert de ekstra hænder, som du har behov for, når du vil sikre, at du når bedst muligt i mål med dit nye byggeprojekt.