Spring til indhold

En fast aftale om ejendomsservice give ro

  • af

Lige meget hvilken form for forening, der er omkring jeres ejendom, så vil der altid være brug for service, der skal udføres på ejendommen.

Ejendomsservice

Det at få udført ejendomsservice omfatter mange ting. Der skal selvfølgelig regelmæssigt vaskes trapper, der er typisk nogle grønne områder, der skal passes, og så er der altid noget, der trænger til at blive vedligeholdt og repareret. Man har ofte brug for en handyman, og de får man med god ejendomsservice.

Vælg en fast serviceleverandør

Langt de fleste ejendomme har brug for at få udført ejendomsservice. Det kan gøres på mange forskellige måder. En af dem er at sørge for at have en fast aftale med en virksomhed, der står fast for fast ejendomsservice hos jer. Det kan give færre bekymringer, og mere sikkerhed i at den rette service bliver leveret. Så ved man, hvem der skal udføre opgaverne, og hvem man i givet fald skal ringe til.

Glad Ejendomsservice

En mulighed, hvis I ønsker en fast leverandør af ejendomsservice, er at vælge Glad Ejendomsservice. Så får I en virksomhed med stor erfaring, for de har ansvaret for mere end 100 ejendomme i København og omegn. De har hos Glad Ejendomsservice valgt ikke udelukkende at konkurrere på pris, men at sørge for at drive en fornuftig virksomhed, hvor medarbejderne ikke har en stresset hverdag og ikke er overbebyrdet. Det mener de også giver tilfredse kunder. Hos Glad Ejendomsservice har de ud over gode medarbejdere også en lang række faste samarbejdspartnere, så de kan løse alle de nødvendige opgaver og udfordringer, der opstår.

Kender København

Der kan være forskel på hvilke type opgaver, der skal udføres i forhold til hvor ejendomme er placeret. Det gælder også de forskellige bydele i Danmarks hovedstad. Glad Ejendomsservice er startet på Amager, men har nu kunder i alle bydele af København, og kender dermed byen og de forskelligheder, der findes.