Spring til indhold

Lækker frugt i løbet af arbejdsdagen

  • af

Det kan være rart med et par pauser i løbet af arbejdsdagen, det kan være i form af en kort gåtur, en kop kaffe eller en kort samtale med dine kollegaer over et stykke frugt. Her kan virksomheden træde til og give mulighed for lige sådan en pause.

Frugt er mest lækkert, når det er helt friskt – og ikke når det har ligget i en rygsæk frem og tilbage fra arbejde hele ugen. Det kan I heldigvis undgå ved at lave en aftale med FrugtKurven – FirmaFrugt og Frugtordning.

Har jeres medarbejdere nogle gange lange arbejdsdage? Så kan det godt give mening at kigge nærmere på frugt til virksomheder og firmafrugt, hvor I får mulighed for at få leveret frisk frugt, så ofte som I har behov for, som jeres medarbejdere kan spise af i løbet af arbejdsdagen. Frugt er en lækker snack, der er let at have med at gøre, og det er altid rart at kunne tage et æble eller en banan i en pause eller med hen til kontorpladsen.

Leveret friskt og klart

Er noget af det, der holder jer fra at have en frugtordning ganske enkelt de rent praktiske elementer? Måske det handler om, at der ikke er en medarbejder, der har tid til at handle ind eller varetage opgaven. Derfor kan I da også få det leveret direkte, så det blot skal vaskes og stilles frem.

I kan tilmed kombinere det med for eksempel en ordning, hvor der leveres mælk til kaffen. Det kan både være komælk eller forskellige plantedrikke, alt efter hvad I foretrækker – plantedrik har ofte den fordel, at der er lidt længere holdbarhed. Det er rart, når man kan få det hele leveret fra et sted. Så slipper I for en ordning med, at den, der tømmer mælken, køber en ny – her kommer det direkte ind ad døren.