Spring til indhold

Den digitaliserede verden har taget over

Vi er blevet mere og mere digitaliserede og det kan mærkes i vores dagligdags trummerum. Vi har hele tiden vores smartphone ved vores side og der er konstant notifikationer der popper op på vores skærm.

Find dine FM-frekvenser

På trods af at vi er blevet mere og mere digitaliserede så har vi dog stadig gang i radioens musik fra tid til anden. Der opleves selvfølgelig en stor konkurrence med diverse streamingtjenester, men de ældre lyttere virker til at være trofaste.

Det kan dog være svært at finde rundt i de forskellige FM frekvenser, for er man i bevægelse er det forskelligt hvilken sendemast man skal have sit signal fra, for at høre radio. Også derhjemme i de små hjem oplever man at de gamle radioer, hvor man skal scrolle manuelt efter den rigtige frekvens, bliver smidt på lossepladsen.

Køb en DAB+ radio for lettere at kunne finde din yndlingskanal

Det er dog ikke alle der helt skrotter idéen om at lytte til radioen, selv hvis de skrotter selve radioen. I stedet for at skrotte idéen helt køber lytterne en DAB+ radio, som selv finder de rigtige frekvenser. Her skal du så bare læse hvad det er for en kanal der er fundet og tap videre til den du vil lytte til.

En DAB+ radio er en moderniseret udgave af den første DAB-radio, som man længe har kunne bringe ind i hjemmet. Fordelen ved en DAB+ radio er, at der er sorteret ud i de radiokanaler der for nogle år siden måtte udgå pga. besparelser. Ulempen med denne DAB+ radio er så, at den koster lidt mere og det er ikke sikkert at man lige synes at der skal strammes på madkontoen, for at få en DAB+ radio i hjemmet.

De mange muligheder der kommer med den digitaliserede verden

Du kan overveje om det er så vigtigt for dig at du vil finde midlerne til et sådant apparat. Hvis det er et must så lån penge hurtigt og få din DAB+ radio ind i dit køkken eller stue en gang for alle. Hvor du stiller den har ikke så meget at sige, for den moderne teknologi har jo som beskrevet gjort det dejlig let at finde de rette frekvenser.

Også datinglivet har set sine fordele ved den digitaliserede verden. På hjemmesider som bl.a. https://citizen21.dk/ukraine-dating/, er det blevet muligt at sidde derhjemme og finde sin kommende mage. At dating kan foregå online, skyldes især at det er blevet bedre muligheder for at få taget nogle gode billeder og de fleste er i stand til selv at kunne lægge billeder og tekst op ad sig selv.