Spring til indhold

Den sidste rejse, fra teori til praksis 

Et dødsfald i familien eller i vennekredsen er altid forbundet med sorg og eftertanke. Lige meget om den afdøde var mæt af dage eller ramt af sygdom, og gik alt for tidligt bort, så følger der et sorgarbejde for de efterladte. Det er naturligt at sørge, og man skal bare lade sorgprocessen tage den tid, den tager. Hvert tilfælde er unikt, ligesom et hvert menneske er noget helt enestående. Og man skal sørge for, at det sidste farvel bliver smukt, værdigt og respektfuldt. 

I det nordsjællanske har Bedemand Holte en status som en enestående begravelsesforretning, hvor efterladte kan komme og få hjælp til bisættelsen eller begravelsen af deres kære. Uldahl Begravelse er et familieforetagende, som igennem en årrække har hjulpet sørgende mennesker med at arrangere personlige og smukke ceremonier, der var et passende farvel til deres afdøde familiemedlemmer eller nære venner. Altid i respekt og medfølelse. 

Ønsker og tanker 

Når man taler med sin bedemand om den forestående bisættelse eller begravelse, så er det vigtigt, at de ønsker, man måtte have, eller som den afdøde havde, kommer frem. Man kan indfri de fleste ønsker og på den måde skabe et sidste farvel, der bliver både smukt og personligt. Har man svært ved selv at finde på, så kan man altid få gode råd hos Uldahl. For her er det vigtigt at gøre den afdødes sidste rejse til et smukt farvel til denne verden. 

Båre og blomster 

Både kisten, og de blomster man pynter den med, har betydning for den stemning, der skal være, når man siger farvel for sidste gang. Blomster kan sige mere end ord, det ved vi alle. Så derfor giver det god mening at være grundig i sit valg af bårebuket og pynt. Så kan ens afdøde få en smuk og værdig sidste rejse.