Spring til indhold

Få dine idéer og teorier ned på papir

skrive

Kender du det, at du har fået en god idé eller udtænkt en kompliceret teori om et eller andet, men næste dag er den fuldstændigt forsvundet, og du kan ikke huske et ord af, hvad det var? Denne situation kan være utroligt frustrerende, særligt hvis det var noget, man glædede sig til at gå videre med eller fortælle andre om, men som altså fik forlagt sig i hjernens eller glemslens kringelkroge. 

Uanset om det gælder teorier om, hvorfor vi mennesker opfører os, som vi gør, eller der er tale om avancerede konspirationsteorier om at jorden er flad eller amerikanske politikere spiser små børn, kan det være nyttigt at få disse ting skrevet ned på papir, så man har dem sort på hvidt. På den måde glemmer man dem ikke, og når man kan læse dem på et stykke papir, kan må bedre forholde sig til, om det nu kan være sandt eller det er lidt for langt ude. 

Få det ned på papir 

Du kan naturligvis vælge at skrive dine teorier ned i hånden eller på din computer. Sørg for altid at have printerpatroner på lager, der passer til din printer, så du kan printe det ud. Billig HP W2410 toner kan købes forskellige steder på nettet eller i en butik eller kontorforsyning. 

Hvis du vælger at købe på nettet, kan du med fordel sammenligne priserne, inden du lægger noget i kurven og går til kassen. Gratis linkbuilding kan gøre, at det ikke nødvendigvis er det billigste sted, der ligger øverst i søgeresultatet, så se dig godt for.