Spring til indhold

Har du problemer med skadedyr? Disse 3 kan du altid få hjælp til

Har du problemer med skadedyr? Så kan det være, at du bør overveje skadedyrs bekæmpelse. Der kan være flere typer dyr, der kræver skadedyrsbekæmpelse.

I denne artikel vil vi gennemgå 3 af dem, som er relativt normale, og som du altid kan få hjælp til.

Rotter

Rotter er nok en af dem, der altid bliver ringet efter hjælp til. Det er der også god grund til, da de ofte bærer sygdomme, og de er efterhånden blevet så store, at hvis du bliver bidt, så er det ikke et lille nip længere. 

De kan være aggressive også. De er dog ofte mere bange for dig, end du er for dem, men derfor behøver du jo ikke leve med, at de er der.

Hvis du ikke har en god kat, der kan tage sig af dem, så kan en skadedyrsbekæmper være vejen frem. 

Hvepse

Et hvepsebo er en farlig sag at have nær sit hjem. Og det kan være en farlig sag selv at gå til angreb på. Der er mennesker, der er allergiske, og generelt så er folk heller ikke glade for det lille insekt.

Derfor er skadedyrs bekæmpelse ofte vejen frem her også for rigtig mange mennesker. Der er nemlig sågar nogle, der er endt med at sætte ild til hus eller lignende, fordi de selv forsøgte at brænde et hvepsebo af. Det vil de fleste nok gerne undgå. Og de fleste vil nok også gerne undgå de mange stik.

Myrer

Myrer er ikke i sig selv særlig farlige, de kan dog være meget irriterende, når de først har besluttet sig for, at dit hjem er det bedste sted at finde mad til deres myretue.

De finder vej ind i hjem alle steder, og de kan derfor også komme igennem murværk og andet, som kan være irriterende og måske endda give nogle fugtproblemer på sigt.

Derfor kan det også være en god ide at få en skadedyrsbekæmper på besøg, hvis du døjer med myrer på rad og række i dit hjem.

Har du mindre børn, kan de små kræ også godt give lidt ubehagelige bid, som de små sikkert ikke vil finde sjove. Det vil vi voksne nok heller ikke, men vi vil nok føle det lidt mindre, og derfor bedre kunne tolerere det.