Spring til indhold

Investerer dine penge i dag

Leder du efter en aktie? Så kan vi helt klart anbefale dig at kigge nærmere på DSV aktier.

Kender du ikke rigtig noget til DVS? Så kan du med fordel læse vores indlæg her og blive en del klogere på hvem og hvad DSV laver. DVS er en af Danmarks største fragtfirmaer, som leverer godt i hele verden. De er den dag i dag omkring 643 ansatte og det er derfor en virksomhed, som ikke bare lige går konkurs. DVS blev stiftet i 1976 og så er det en dansk virksomhed.

Hvis vi kigger lidt på deres størrelse, så har de som sagt 643 ansatte, men de har altså også afdelinger i over 90 lande, så det er altså en veletableret virksomhed der ved hvad de laver.

Hvis vi kigger nærmere på deres aktie over de sidste 5 år, så er den altså steget betydeligt, dog har den haft en rigtig dårlig periode her det seneste år. Det er dog klart med Corona som har haft sit greb om verden. Men efter Corona som vi nu er ved at være over, så ser jeg et kæmpe potentiale i at købe op i DVS aktien nu hvor den er lav og så beholde den i et par år, så er jeg sikker på du nok skal tjene en fin profit på dem. For eftersom vi kun bliver flere og flere mennesker på jorden, så skal der altså også leveres flere og flere ting og derfor ser jeg et kæmpe grundlag for virksomheden også mange år frem.

DSV er også en virksomhed som udbetaler udbytte til deres aktionærer, du ejer derfor både din aktie som stiger i værdi, men du får altså også udbetalt udbytte en gang årligt. Beløbet du for udbetalt af hænger meget af hvor godt et år DSV har haft, men også hvor mange aktier du ejer hos dem.