Spring til indhold

Mange teorier om sundt hår

Internettet vrimler med hjemmesider med gode råd til hårpleje og meget andet. Det kan være svært at vide, hvad man helt præcis har brug for pleje til sit hår. Selvom der findes mange gode råd derude, kommer det i bund og grund an på personlige præferencer og hårtype. Men helt generelt er hår bare hår.

På https://www.hairbystender.dk/vare-kategori/maerker-a-aa/kerastase/genesis/ kan man finde nogle af de bedste produkter til skadet hår. Hårtab er et udbredt problem. Det kan ske, hvis håret slides unødvendigt meget. Det kan være alt fra glattejern til andre særlige hårprodukter. Faktisk kan ens kost også være med til at påvirke hårets sundhed.

Undgå hårtab

Måske tænker man, at hårtab primært går ud over mænd. Dog passer denne teori ikke helt. Hårtab kan ramme alle. Der findes ikke noget egentligt svar eller nogen forklaring på, hvorfor det sker. Dog kan det blandt andet skyldes stress, ens kost og genetik. Det er blot få af mange ting, som kan spille ind. Det kan også skyldes manglende indtag af vitaminer.

Hvis man vil forebygge hårtab mest muligt, kan man overveje at undersøge Kérastases hårplejeserie. Denne er især rettet mod hårtab. Produkterne i denne serie går ind i hårfibrene og genopbygger dem. Derved bliver håret mere modstandsdygtigt. Samtidig kan man undgå hårtab. Det bliver sundere at se på.

Sundt hår og en sund krop

Selvom hårprodukterne kan gøre en stor forskel, kan det også være en god ide at se på de andre faktorer, der kan spille ind på hårtab. Hvis man har en ide omkring, hvad hårtabet skyldes, bør man måske gribe ind i ens kostvaner. Har man en meget stresset hverdag, er der måske også noget at ændre på her. Hvis ens krop og sind har det godt, vil det formentlig også smitte af på håret.