Spring til indhold

Pynt stuen op med billeder og plakater

Det er for længst slut med hvide vægge i de danske hjem. Noget nyt er nemlig under opsejling. Hvis du gerne vil indrette din stue i en personlig stil ud over det sædvanlige, så kan du overveje at pynte og pryde væggene med billeder og plakater. Det skaber et unikt look, som kommer til at kendetegne dit hjem i mange år fremover. Læs videre her og bliv inspireret til, hvad du kan gøre derhjemme.  

Savner du også at gøre huset lidt mere til et hjem? Der findes masser af måder, du kan dekorere værelserne på, og vægbilleder og –dekorationer er en mulighed for dig. Hvad med billeder eller plakater til stuen? Det kan være med til at give din stue et personligt og unikt udtryk, som du ikke finder i andre hjem.  

Med plakater på væggene i stuen kan du skabe en stemning, som passer til det udtryk, du gerne vil have i dit hjem. Det kan blive både helt filmisk og moderne, eller du kan gå efter det mere hyggeligt og intime. Mulighederne er mange, og på Nicewalls hjemmeside kan du være sikker på at finde en stil og et design med plakater, som du vil komme til at holde af i mange år fremover. 

Sådan kan din væg se ud 

Det bedste ved at have billeder og plakater hængende i stuen er, at du kan personalisere det efter behov. Der findes masser af naturskønne billeder fra bjerge og skove, som kaster en ro over stemningen i stuen. Til gengæld vil bybilleder skabe en næsten eventyrlig udforskningstrang, som er svær at tage øjnene fra. Med flotte billeder fra Manhattans skyline eller broerne i New York kan du få timerne til at gå så hurtigt som minutter.  

Og så er der alle citaterne. Hvis du savner nogle ord, der ligesom fortæller det bedre, end du selv kan sige det, så er masser af mindeværdige citater, du kan få hængt op på væggene. Det kan være ord, der inspirerer dig til at arbejde hårdere i hverdagen eller måske ord, der på humoristisk vis indkapsler, hvad livet handler om for dig. Gå på opdagelse i disse plakater, og find dem, der fortæller allermest om dig.