Spring til indhold

Sådan kan du bruge din ferie på at indrette din bolig

Hvis du ikke helt har fundet ud af, hvad du skal bruge ferien på, så kan du med fordel kaste dig ud i projekter derhjemme. Måske står du med en flytning fra en bolig til en anden. Det kan også være du bare trænger til at lave lidt om derhjemme. Hvis du alligevel ikke skal i sommerhus eller ud at rejse, så kan du lige så godt bruge tiden fornuftigt. Læs her hvordan.

Forny dit hjem

Forandring fryder. Om det er en ny bolig, som du skal indrette eller den nuværende blot trænger til en make-over, det er underordnet. Det vigtigste er, at du bliver glad for at være hjemme ved dig selv. Og der kan indretningen gøre meget. Du kan for eksempel skifte de gamle møbler ud eller supplere med nogle nye. Det kan være du mangler en ny sofa, en hjørnereol eller noget helt andet. Ved at lave om på, hvor tingene står, kan du faktisk også få et flot resultat i hjemmet. Det kan være du kan peppe væggene op med en ny farve maling, tapet eller noget andet.

Kom i gang med den store rengøring

Hvis det ikke lige er indretningen, som behøver at blive gjort anderledes, så kan du give boligen den helt store rengøringstur. Du kan for eksempel gå i gang med at gøre badeværelset rent. Det kan også være, at køkkenet trænger til en ordentlig tur, hvor du både tager ovnen, skabene og køleskabet blandt andet. Det er vigtigt for sundheden at have et rent hjem.

Det betyder også, at der altid bør være sæbe eller håndsprit tilgængeligt. Med Plum hånddesinfektion kan du være sikker på, at der altid er adgang til at kunne få rene hænder. I disse tider er det nemlig ekstra vigtigt, at der er fokus på renlighed.