Spring til indhold

Sådan kan du se dine yndlingsserier

Med alverdens streamingtjenester, er det blevet langt nemmere at opleve film og serier fra hele verdenen. Man har stort set frit valg på alle hylder, i forhold til om man vil vælge at se TV på den traditionelle måde – også kaldet flow TV – eller selv at vælge aftenens underholdning ved hjælp af tjenester som Netflix og Disney Plus. Men selvom man abonnerer på disse tjenester, kan man udvide tjenester og få endnu større udvalg! Læs videre og lær hvordan.

De fleste mennesker elsker at se film og serier. Siden menneskets skabelse, har menneskeracen nydt at fortælle historier og dele dem med andre. I gamle dage var det for eksempel i form af sang og digte, hvor det i dag i stor grad er i form af film og serie. Hvis du også elsker at se film og serier, så er der stor chance for at du abonnerer på en tjeneste som Disney Plus.

Få større udvalg

Men hvis du gerne vil have langt større udvalg af underholdning, så er der én ting du mangler: nemlig Disney Plus VPNs, som kan være med til at åbne en helt ny verden op af underholdning for dig. Fordelen ved en VPN er nemlig, at den skjuler din computers IP-adresse – og når dét sker, så kan tjenesterne som Disney og andre ikke se hvor du sidder og ser film fra.

Det vil sige at du kan få adgang til alle film som streamingtjenesterne har at byde på, uanset om der er tale om en film fra Brasilien, Nigeria eller Indien. For normalt ville tjenesten nemlig lokalisere din enhed som du ser film fra for at give dig et bestemt udvalg af titler, men med en VPN behøver du ikke længere at føle dig begrænset på denne måde.

En verden af historier

Når du har fundet en god VPN, så kan du stille dig tilfreds med at have et utal af tilgængelige titler at vælge fra. Det næste problem vil så være at vælge, når du har så meget at vælge imellem. Men det er vigtigt at vælge en god VPN som er troværdig. Heldigvis koster det ikke så meget at abonnere på en VPN. En af de mest populære VPN som samtidig er til at have med at gøre prismæssig, er NordVPN.

Man kan få en god VPN fra 14 kr og op til 30 kr. Det kan altså være en god lille investering hvis man gerne vil se film, man ellers ikke ville have adgang til i Danmark. Derudover er en VPN også med til at beskytte din computer fra hackere, netop fordi den beskytter din IP-adresse. Det er en vaskeægte win-win for dig og din computer.