Spring til indhold

Sådan sætter du dit personlige præg på indretningen  

Skal du til at i gang med det helt store indretningsprojekt derhjemme, men er lidt uvidende om, hvordan du skal starte? Nogle mennesker synes, det er enormt fedt at arbejde med indretningsprojekter, hvor andre hellere bare vil have det overstået. Men når man nu er flyttet ind i en helt ny bolig, så er det jo starten på en forhåbentlig god fremtid der. Derfor giver det selvfølgelig også mening at få lavet dit nye hjem, ’hjemligt’. Læs her, hvordan du kommer i gang.  

Søg inspiration 

Nogle mennesker er bare enormt dygtige til at sammensætte farver, inventar, nipseting og interiør i et hjem. Det kan være en naturlig evne, eller også har de måske fundet inspirationen et andet sted. Hvis du ikke helt kan finde ud af, hvordan du vil have hjemmet skal se ud, så kan du netop også søge inspiration fra andre. Dette kan eksempelvis være igennem boligmagasiner eller på nettet.  

Husk hyggen 

Et hjem skal selvfølgelig være sådan, at man i hvert fald selv synes det er et dejligt sted at være og, at det er hyggeligt. Et godt tip er derfor at hænge billeder op eller fotografier. Har du pynteting eller andet af affektionsværdig, så pynt endeligt hjemmet op med disse. Planter og blomster, kan desuden også gøre rigtigt meget. 

Lav din egen sportslounge 

Hvis du er sportsinteresseret, så kan du jo også lave en sportslounge derhjemme. Det kunne eksempelvis være et hyggehjørne i stuen. Du kan også dedikere et rum til kun sport. Hæng eventuelt sports ting op der og hav et fjernsyn, du kan se kampe på. En dejlig sofa, hvor du kan slappe af med fodboldnyheder, er selvfølgelig også et must. Der er jo ingen, som siger, at man ikke kan lave hjemmet lidt anderledes end andres, vel?