Spring til indhold

Skal din tankvogn have ny kobling? 

Når boligen skal opvarmes, sker det stadig ofte ved hjælp fra et oliefyr. Der er stadig mange mennesker, som hvert år skal ringe og bestille olie til oliefyret, så der er varme i huset om vinteren. Når olien kommer, skal den hældes fra tankbilen over på det lokale fyr. Der trækkes en slange hen til huset og den kobles til fyret, så olien kan strømme uden at spilde. Her er det vigtigt at tankbilen er forsynet med den rette kobling til overførslen. 

Hvis du er en af de mange chauffører i Danmark, der kører med tankbil, så ved du sikkert hvad en MK kobling er. Hos Fontenay kan du finde en sådan kobling til din tankbil i bedste kvalitet. Her kan du også finde meget andet godt til din tankbil. Og det meste kan du selv montere, hvis du er lidt fiks på fingrene. Der er penge at spare ved at gøre det selv, det ved vi alle. Med en ny kobling kan du køre ud med din tankbil og levere uden spild. 

Fra bil til hus med hjælp fra slanger 

Det er smart nok, at man kan koble en tankbil og et hus sammen ved hjælp af en slange, og dermed overføre brændsel til husets beboere. Det er ikke rart at fryse om vinteren, og havde vi ikke vores varmesystemer i vore huse, så ville vi gå en kold tid i møde, når vinteren nærmende sig. Længe leve den teknologi og mekanik, der gør varmesystemer mulige. 

At kunne sidde lunt inden døre, mens sne og frost hærger ude, er et privilegie vi sjældent skænker en tanke. Det skal vi selvfølgelig heller ikke gå og gruble over hele vinteren, men indimellem er det da meget sjovt at tænke på, hvor heldige vi er, at vi ikke skal fryse i de kolde måneder, lige som dyrene.