Spring til indhold

Smid de ekstra kilo med hjemmetræning 

Under de to coronanedlukninger sås en tydelig tendens til, at folk hyggede sig med kage, slik, chips og is, og salget i disse varegrupper steg da også betydeligt i landets supermarkeder, kiosker og på tankstationer. Da folk samtidig ikke fik den motion, de plejede på grund af at også træningscentrene var lukkede, tog mange mennesker på i vægt, og de ekstra kilo er noget, mange stadig døjer med. Læs med her, hvor vi giver dig gode råd til indretning af et træningsrum derhjemme, så du kan træne, når du vil og få smidt de ekstra kilo. 

Der var dog også mange, som benyttede nedlukningerne til at gå ture, løbe eller træne i naturen, og overalt i parker og skove så man folk bevæge sig rundt i gang eller løb. De mange træningsstationer, som de senere år er skudt op rundt omkring i parker og på pladser blev flittigt brugt, da folk kunne se på deres bmi, at det var nødvendigt at gøre noget. 

Lav dit eget private træningsrum 

Hvis du har et ekstra rum i huset, som ikke rigtigt bliver brugt til noget, kan du forvandle det til dit helt private træningscenter. Her kan du træne, når du vil, og du skal ikke til at afsted til et center. I dit træningsrum kan du f.eks. have en crosstrainer. Med den kan du både træne kondition, kredsløb og muskler, og den er derfor et af de bedste træningsredskaber, du kan vælge til hjemmetræning. 

Mindre kan dog også gøre det, og man kan komme langt med en måtte, et sjippetov, en træningsbænk og et par kettlebells. Således kan man altså nemt komme i gang med at træne derhjemme og få smidt de ekstra coronakilo, der blev en realitet for rigtigt mange mennesker i denne helt specielle tid, som vi endnu ikke er helt ude af.