Spring til indhold

Træn på crosstrainer og forbrænd kalorier

En crosstrainer er en meget effektiv træningsmaskine, der kombinerer dine yndlings-træningsformer. Med en crosstrainer får du nemlig både en motionscykel, et løbebånd og en stepmaskine, og så kan du ikke undgå at forbrænde kalorier! Læs mere her. 

Hvis du kunne tænke dig at tage din træning til det næste niveau, kan det være, at du skulle overveje at investere i en crosstrainer. En crosstrainer er en helt unik maskine, som kombinerer en række træningsformer. Den er perfekt til både at styrke kondition, tabe sig og generelt vedligeholde en sund og sporty livsstil. 

Find den rette maskine til dig 

Der er flere forskellige crosstrainere at vælge mellem, og de er selvfølgelig varierende i både pris og kvalitet. Hvis du vil finde den bedste crosstrainer til dig, der opfylder lige netop dine behov, kan det være en god idé at tage et kig på nogle tests og nogle anmeldelser. 

I gode produkttests får du også en beskrivelse af de forskellige maskiner, og det kan hjælpe dig med at afgøre præcis hvad for én, der egner sig til dig. Samtidig går du ikke helt galt i byen ved at vælge én, der er bedst i test, og det er jo en ganske god ting, når nu du skal investere i noget lidt større. 

Blid og effektiv træning på crosstrainer 

Nogle af de egenskaber, der er så gode ved træning på en crosstrainer, er at det er ekstremt effektiv træning, samtidig med at det ikke belaster kroppen. Det kan være skønt at løbe en tur i naturen – og det er der også mange danskere, der gør – men det kan desværre nemt give skader på knogler, muskler og led.  

Her er crosstraineren et supergodt alternativ, fordi den er kendt ved at være meget blid ved kroppen. Du risikerer altså ikke at blive overbelastet, men samtidig får du en intensiv træning, som er meget virksom for både kalorieforbrænding og kondition. Det er én af de mest ideelle former for træning, hvis du er ude efter et vægttab, og du kan bruge den dagligt, lige så længe du orker. 

Et alternativ til løb om vinteren 

Danmark er kendt for sit grå og kolde vejr, og særligt vinteren er slem. Her kan det være en stor fordel at have nogle træningsformer, der er tilgængelige i ens eget varme hjem. Mange bruger crosstraineren som alternativ til udendørs løbetræning, og det giver især mening om vinteren, hvor vejene kan være isglatte og decideret farlige at løbe på.