Spring til indhold

Vælg et større kradsetræ hvis du har flere katte

Er du så heldig at have mere end bare en kat boende hjemme hos dig, og vil du gerne give dem et kradsetræ, som de kan kradse i, når de har behov for det, kan det være oplagt at vælge et lidt større kradsetræ, så der er plads til dem alle på samme tid. Et stort kradsetræ giver også dine katte mulighed for at kravle rundt og gå på opdagelse på en anden måde, end de er vant til, så der er ingen tvivl om, at det vil blive et hit for dem alle, lige så snart du får sat det op i din bolig.

Selvom et større kradsetræ også koster lidt flere penge, skal du ikke være bange for, at det ikke er til at have med at gøre. Du kan stadig finde gode og store kradsetræer til en fordelagtig pris, hvor de fleste kan være med. Og hvis du har mere end en kat, er det næsten et must at få sig et stort kradsetræ, så alle dine katte har mulighed for at kradse, når de vil, samtidig med at de kan kravle rundt på kradsetræet og måske endda komme lidt op i højderne, hvilket de elsker. Læs mere om kradsetræer her.

Husk at gøre kradsetræet stabilt og sikkert

Når du køber dig et større kradsetræ, hvor det er meningen, at dine katte skal kravle rundt, er det meget vigtigt, at du sørger for at sikre kradsetræet, så det er stabilt og står fast. På den måde risikerer du ikke, at det lige pludseligt vælter, mens dine katte er på det. Katte kan jo nemt finde på at lave pludselige bevægelser eller at springe fra et trin til et andet, hvilket godt kan udfordre et ustabilt kradsetræ, hvis det fx ikke er sat fast til væggen eller på anden måde sikret.

Det kan være, at nogle kradsetræer skal sikres anderledes end andre, men det finder du nemt ud af, lige så snart du modtager det kradsetræ, du har bestilt hjem til dine katte. Når du får det hjem, er det bare med at få det samlet og sat op på det sted, hvor du gerne vil have det, så dine katte kan begynde at bruge det med det samme. Du kan med det samme se, at det vil blive et hit hos dem, hvis de kaster sig over det og begynder at kravle på det og kradse i det.